logo aktive kvinder rudersdal

Om os

Aktive Kvinder Rudersdal henvender sig ikke alene til borgere i Rudersdal, men også til alle de aktive kvinder, der bor i kommunerne omkring Rudersdal.

Foreningen tilbyder et varieret program med interessante foredrag, underholdning, guidede ture i byer samt besøg på  udstillinger og museer med rundvisning. 

Se det udførlige program   

Du er velkommen til at tage din veninde eller din nabo med som gæst til vores forskellige aktiviteter - så de også kan lære Aktive Kvinder Rudersdal at kende. *)

 

Vores møder afholdes på Kulturcenter Mariehøj, Øverødvej 246 B, 2840 Holte.

Vi holder normalt til i Per Kirkeby salen.

 

Kontingent:   

For 2024 kr. 350,- efter 1. september er kontingentet kr. 175,-.


Indmeldelse: 

Gå til siden "Kontakt" og udfyld skemaet. Du er også velkommen til at kontakte Annette Gadegaard, annettegadegaard@gmail.com


Bank:               

Nordea, Holte Afd.: Reg. 2253 konto 8475 704 887


Hvor mange kan deltage ?

Til møder på Mariehøj kan der max. deltage 100 personer. 

På udeture ca. 40-50 personer alt efter forholdene.


Hvem bestemmer mødernes indhold?

Det gør den siddende bestyrelse, men vi er altid glade for forslag fra vores medlemmer.


Hvad forventes der af mig?

Aktive Kvinder Rudersdal er en forening af kvinder, der har lyst til at lære nye mennesker at kende samt deltage i foredrag/ udeture og tale med hinanden på kryds og tværs.

Alt er baseret på frivillig arbejdskraft, og derfor er vi glade for en hjælpende hånd med oprydning efter kaffen på hjemmemøderne.

 

*) Da vores arrangementer primært finansieres af kontingent, kan gæster kun deltage på Mariehøj 2 gange pr. år. På udeturene kan gæster derimod frit deltage, såfremt der er ledige pladser. (Medlemmer først ellers "først til mølle)."

 
 
 
 
unsplash